Stiri Ziare Locale „Acțiune-fulger” pe drumurile Clujului. Peste 100 de amenzi, date de polițiști în doar 3 ore, pentru viteză excesivă.
„Acțiune-fulger” pe drumurile Clujului. Peste 100 de amenzi, date de polițiști în doar 3 ore, pentru viteză excesivă.

„Acțiune-fulger” pe drumurile Clujului. Peste 100 de amenzi, date de polițiști în doar 3 ore, pentru viteză excesivă.

O acțiune desfășurată duminică după-masă pe drumurile Clujului s-a soldat cu peste 170 de amenzi, majoritatea pentru depășirea vitezei de circulație.

„Ieri, 21 ianuarie, în intervalul orar 16.00-19.00, polițiștii rutieri din cadrul inspectoratului au acționat pentru creșterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea accidentelor de circulaţie, urmărindu-se aplicarea măsurilor legale față de acei conducători auto care nu respectă regimul legale de viteză, reprezentând astfel un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

De asemenea, echipajele rutiere au acționat pentru impunerea unei conduite responsabile în trafic, inclusiv cu scopul depistării conducătorilor auto care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 164 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7