Stiri Ziare Locale Acționarii societății Frial SA din Constanța, convocați în Adunarea Generală Extraordinară. Iată ordinea de zi!
Acționarii societății Frial SA din Constanța, convocați în Adunarea Generală Extraordinară. Iată ordinea de zi!

Acționarii societății Frial SA din Constanța, convocați în Adunarea Generală Extraordinară. Iată ordinea de zi!

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor FRIAL SA a fost convocată pentru data de 08.03.2024. Pe oridnea de zi sunt șase puncte. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi se referă la majorarea capitalul social.

Consiliul de Administraţie al Societăţii FRIAL SA a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Societăţii pentru data de 08.03.2024, ora 12.00, la sediul social din municipiul Constanţa, Incinta Port, Dana 53, judeţul Constanţa.

Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte:

1.  Să se constate şi să se aprobe rezultatele implementării Procedurii de Consolidare a Valorii Nominale a Acţiunilor Frial SA, respectiv: majorarea valorii nominale la valoarea de 400 lei/acţiune, opţiunile exercitate de acţionari, deţinerile de acţiuni consolidate, atribuirea Fracţiunii de Acţiune Consolidată de 0,96875 către acţionarul Jantixpark SRL, dobândirea de către societate a 119,1125 acţiuni proprii, precum şi valoarea totală a Compensărilor ce se cuvin acţionarilor conform Procedurii, de 566.783,50 lei.…

Ziua Constanta - Nicoleta BACIUIn urma cu 169 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7