Stiri Ziare Locale Accident pe DN22 între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Un șofer din Republica Moldova s-a răsturnat cu tirul (FOTO+VIDEO)
Accident pe DN22 între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Un șofer din Republica Moldova s-a răsturnat cu tirul (FOTO+VIDEO)

Accident pe DN22 între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Un șofer din Republica Moldova s-a răsturnat cu tirul (FOTO+VIDEO)

Accident rutier în județul Constanța, azi, 27 ianaurie .  Este vorba despre un accident rutier (un camion rasturnat pe carosabil ) pe DN22 intre Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, transmite ISU Dobrogea.

Intervine 1 ASAS Palas si 1 echipaj SAJ.

Este vorba despre un șofer de TIR din Republica Moldova care căra grâu.

Având în vedere că erau condiții de ceață în zonă, a intrat cu tirul în parapet și s-a răsturnat.  Deocamdată drumul este blocat în zonă.

Șoferul, în vârstă de 38 de ani, este transportat la spital.  Din accidentul rutier a rezultat o victimă conștientă, cooperantă, transportată la spital, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.…

Ziua Constanta - Cătălina BĂLTĂREȚUIn urma cu 160 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7