Stiri Ziare Locale Academia UTA continuă în Cupa României doar cu echipa U 17, câte regrete pentru juniorii mai mici cu Rapidul și CSA Steaua!
Academia UTA continuă în Cupa României doar cu echipa U 17, câte regrete pentru juniorii mai mici cu Rapidul și CSA Steaua!

Academia UTA continuă în Cupa României doar cu echipa U 17, câte regrete pentru juniorii mai mici cu Rapidul și CSA Steaua!

UTA mai rămâne în edția 2023-2024 a Cupei României cu o singură echipă. Elevii lui Mircea Rednic și cei ai lui Marius Ciubăncan și Sorin Botiș nu au ieșit din grupe, în timp ce formațiile U 16 și U15 au părăsit competiția astăzi, în semifinalele grupelor. A salvat situația echipa U17, cu Raul Stanciu printre protagoniști.

Cupa Ligii Elitelor U17: Kids Tâmpa Brașov – UTA 0-2

Așadar, echipa antrenată de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel s-a calificat în semifinalele Cupei Elitelor U17. Arădenii au câștigat cu 2-0, în deplasare la Brașov, cu ACS Kids Tâmpa. Lăsat de Mircea Rednic la juniori, Stanciu a deschis scorul în minutul 25, cu un lob peste portarul gazdelor, care ieșise la 16 metri. Celălalt gol al partidei a fost înscris dintr-o fază fixă, în cel de-al treilea minut de prelungire. Șiclovan a executat un corner, iar Dragoș a înscris cu capul.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 116 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7