Stiri Ziare Locale A fost semnată autorizația de construire a Muzeului personalităților clujene. Emil Boc: „Un spațiu prin care ne vom prețui valorile”.
A fost semnată autorizația de construire a Muzeului personalităților clujene. Emil Boc: „Un spațiu prin care ne vom prețui valorile”.

A fost semnată autorizația de construire a Muzeului personalităților clujene. Emil Boc: „Un spațiu prin care ne vom prețui valorile”.

În centrul municipiului Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, urmează să fie amenajat un Muzeu dedicat personalităților din Cluj, care prin activitatea lor au îmbogățit cultura națională.

Marți, edilul Emil Boc a semnat autorizația de construire pentru realizarea viitorului obiectiv cultural.

Astfel, potrivit datelor oficiale, în muzeu vor fi expuse obiecte ce au aparținut Mitropolitului Clujului, ÎPS Bartolomeu Anania sau exponate din recuzita taragotistului Dumitru Fărcaș. De altfel, spațiul va adăposti multiple tipuri de prezentări, inclusiv în format digital.

„Voi semna autorizația de construcție pentru realizarea Muzeului personalităților clujene, care va fi amplasat pe Bulevardul Eroilor nr. 17”, a declarat primarul Emil Boc prin intermeiul unui mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.…

Monitorul Cluj - Oleg GHILASIn urma cu 134 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7