Stiri Ziare Locale 5 februarie 2024 Farul Constanța întâlnește liderul FCSB de ziua lui Gheorghe Hagi! „Marinarii“ pregătesc cadoul. „Doamne ajută, să fie!“ (GALERIE FOTO)
5 februarie 2024 Farul Constanța întâlnește liderul FCSB de ziua lui Gheorghe Hagi! „Marinarii“ pregătesc cadoul. „Doamne ajută, să fie!“ (GALERIE FOTO)

5 februarie 2024 Farul Constanța întâlnește liderul FCSB de ziua lui Gheorghe Hagi! „Marinarii“ pregătesc cadoul. „Doamne ajută, să fie!“ (GALERIE FOTO)

Pe 5 februarie 2024, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, împlinește 59 de ani.

Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, a câștigat ambele meciuri din Superligă jucate în 2024 și a urcat poziții în zona de play-off. Următoarea partidă a „marinarilor“e în deplasare cu liderul detașat al campionatului, FCSB, iar întâlnirea e programată chiar în ziua în care Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, împlinește vârsta de 59 de ani!

După 2-1 pe terenul Universității Craiova și 1-0 la Ovidiu cu FCU 1948 Craiova, Farul are moralul la cote maxime înaintea partidei cu FCSB. Meciul se joacă pe Arena Națională din București, luni, 5 februarie, de la ora 20.00, în etapa a 24-a a Superligii. „Vă fac băieții un cadou la București?“, a fost întrebat Hagi la conferința de presă de după meciul cu FCU 1948 Craiova. „Doamne ajută, să fie! Vom vedea. Avem o săptămână să pregătim meciul, să mai acumulăm. După deplasarea de la Craiova, practic n-am făcut nimic, doar am antrenat două - trei zile. Am venit noaptea târziu. Ne-a trebuit două - trei zile să ne revenim. Am fost îngrijorat pe acest aspect la partida cu FCU 1948 Craiova“, a răspuns Gheorghe Hagi.…

Ziua Constanta - Marian BOCAIIn urma cu 158 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7