Stiri Ziare Locale 300 de puieți de arbori, plantați de membrii ASCOR Alba Iulia și elevii Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan”
300 de puieți de arbori, plantați de membrii ASCOR Alba Iulia și elevii Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan”

300 de puieți de arbori, plantați de membrii ASCOR Alba Iulia și elevii Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan”

Joi, 14 martie 2024, Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia și Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au desfășurat o impresionantă acțiune ecologică.

În contextul celebrării Zilei Mondiale a Plantațiilor Forestiere, marcată anual pe 13 martie, peste 40 de elevi seminariști și studenți teologi au plantat 300 de puieți forestieri, din speciile paltin de munte și cireș păsăresc, pe raza comunei Ciugud.

Acțiunea a debutat la ora 10.00, inițiatorii activității având ca punct de întâlnire sediul Primăriei Comunei Ciugud. Alături de membrii organizației studențești și elevii seminariști au fost prezenți pr. lect. univ. dr. Oliviu Botoi, consilier cultural și cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, arhid. conf. univ. dr. Răzvan Brudiu, cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă, și pr. prof. drd. Ioan Nistor, directorul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan”.…

Alba Iulia Info - albaiuliainfo.roIn urma cu 112 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7