Stiri Ziare Locale 20 de clase de la Școala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” intră în competiția „10 cu felicitări pentru colectarea separată”
20 de clase de la Școala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” intră în competiția „10 cu felicitări pentru colectarea separată”

20 de clase de la Școala Gimnazială nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” intră în competiția „10 cu felicitări pentru colectarea separată”

Polaris M Holding și Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu Școala Gimnazială Nr. 16, au inaugurat ieri, pe 19 martie, o nouă ediție a concursului „10 cu felicitări pentru colectarea separată”. Concursul, care se va desfășura în perioada 19 martie – 31 martie 2024, își propune să încurajeze elevii să învețe despre importanța colectării separate și să participe activ la acest proces.

20 de clase primare de la Școala Gimnazială nr. 16, au intrat în competiție, pregătite să demonstreze angajamentul lor față de mediu și să strângă cât mai multe deșeuri reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal. Clasa care va colecta cea mai mare cantitatea de deșeuri reciclabile va fi răsplătită cu o excursie la Destiny Park, oferită de către firma Polaris.…

Atac de Constanta - Cristina IonescuIn urma cu 106 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7