Stiri Sport video Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”
video Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”

video Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”

Dinamo a prins „aripi” după victoria din etapa precedentă, 2-0 pe terenul campioanei României, Farul. „Câinii” lui Zeljko Kopic speră să consolideze acel succes cu o victorie împotriva altei nou-promovate, Oțelul Galați, echipă în fața căreia a cedat în tur, la Galați, scor 0-1.

La conferința de presă, antrenorul croat s-a arătat încrezător și mulțumit de felul în care a decurs pregătirea acestui meci.

Zeljko Kopic, înainte de Dinamo - Oțelul: „Venim cu un moral bun”

„Toți suntem satisfăcuți, avem un moral mai bun, am avut antrenamente bune în această săptămână. Cu energie și un moral bun o primim pe Oțelul, o echipă bună, cu idei clare despre cum să joace. Sunt buni în dueluri, acoperă bine terenul. Ne așteaptă un meci dificil, vom face totul pentru a obține cele 3 puncte în fața suporterilor noștri.…

GSP - Daniel Grigore, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)In urma cu 138 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7