Stiri Sport VIDEO „Vine haosul!” » Hagi, discurs cu reproșuri în conferință: „Nu știu cât de talentat am fost, dar eu o singură calitate am avut”
VIDEO „Vine haosul!” » Hagi, discurs cu reproșuri în conferință: „Nu știu cât de talentat am fost, dar eu o singură calitate am avut”

VIDEO „Vine haosul!” » Hagi, discurs cu reproșuri în conferință: „Nu știu cât de talentat am fost, dar eu o singură calitate am avut”

Conferința de la finalul meciului pierdut cu Dinamo, scor 0-2, a fost un alt prilej pentru ca Hagi să-și expună nemulțumirile. De data acesta, s-a raportat strict la neputința echipei sale, explicând de ce eșecul are implicații mari în mentalul colectiv al echipei.

VIDEO. Gheorghe Hagi nu și-a putut ascunde dezamăgirea: „E al treilea moment în care am greșit! Se pare că n-am țipat prea tare”

„E al treilea moment în care am greșit anul acesta! Am avut două, iar ăsta e al treilea. Le-am zis: «E un moment important pentru noi!». Dar văd că și de data aceasta am clacat. Trei momente! Sheriff, Helsinki, iar ăsta e al treilea (n.r. înfrângerea cu Dinamo).…

GSP - Sergiu Alexandru, Remus Dinu, Raed Krishan (video), Andrei Furnigă (video)In urma cu 143 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7