Stiri Sport VIDEO Simona Halep, mesaj categoric: „Nu voi renunța niciodată!”
VIDEO Simona Halep, mesaj categoric: „Nu voi renunța niciodată!”

VIDEO Simona Halep, mesaj categoric: „Nu voi renunța niciodată!”

Azi, jucătoarea a postat pe Instagram un clip pe terenul de tenis, antrenându-se. Și ales să folosească și o melodie care trimite un mesaj clar: „Sia - Never give up” (n.r- Nu voi renunța niciodată”.

VIDEO Simona Halep continuă antrenamentele

Simona Halep, suspendată 4 ani

Pe 12 septembrie, ITIA a anunțat verdictul în cazul Simonei: suspendare de 4 ani. Suspendarea va expira pe data de 6 octombrie 2026. În acel moment, Halep va fi în vârstă de 35 de ani. Câștigătoarea a două turnee de Grand Slam a anunțat că va face apel la TAS pentru anularea pedepsei.

„E o mare nedreptate. Nu m-am dopat niciodată. Totul va ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute. Sunt foarte dezamăgită! Sunt șocată că un sportiv poate fi judecat doar pe baza unei presupuneri.

Toate analizele mele au fost negative. Niciodată nu s-au găsit substanțe interzise, cu excepția datei de 29 august, când s-a găsit în urină o cantitate infimă. Acum voi merge la TAS. O să fac apel la această decizie fără sens! Sper ca adevărul să iasă la iveală. Voi lupta până la capăt. Într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată”, spunea Halep pe 13 septembrie.…

GSP - Sergiu AlexandruIn urma cu 47 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7