Stiri Sport VIDEO Răzvan Burleanu a stabilit obiectivul României la EURO: „Ne dorim să fie cea mai bună generație din ultimii 20 de ani”
VIDEO Răzvan Burleanu a stabilit obiectivul României la EURO: „Ne dorim să fie cea mai bună generație din ultimii 20 de ani”

VIDEO Răzvan Burleanu a stabilit obiectivul României la EURO: „Ne dorim să fie cea mai bună generație din ultimii 20 de ani”

După o pauză de 8 ani, naționala României reușește din nou calificarea la Campionatul European. Ultima prezență a fost în 2016, atunci când „tricolorii” au terminat pe ultimul loc într-o grupă cu Franța, Elveția și Albania.

Acum, sub conducerea lui Edi Iordănescu, România a reușit din nou să se califice la EURO, iar Răzvan Burleanu a anunțat că obiectivul naționalei nu se oprește aici.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Nu suntem mulțumiți doar cu calificarea”

„Ne dorim să fie cea mai bună generație din ultimii 20 de ani. Indiferent pe ce loc terminăm în grupă va urma o perioadă intensă de pregătiri, astfel încât să avem această capacitate să trecem la etapa următoare.…

GSP - Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)In urma cu 10 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7