Stiri Sport VIDEO Leclerc a înghețat când și-a auzit inginerul: „Dumnezeule... aproape că am făcut infarct”
VIDEO Leclerc a înghețat când și-a auzit inginerul: „Dumnezeule... aproape că am făcut infarct”

VIDEO Leclerc a înghețat când și-a auzit inginerul: „Dumnezeule... aproape că am făcut infarct”

Noaptea trecută, pe Circuit of the Americas, Charles Leclerc a obținut al doilea lui pole-position din acest sezon, devansându-i pe Lando Norris și Lewis Hamilton.

Pilotul Ferrari a fost ajutat de ghinionul lui Max Verstappen, care îi bătuse timpul lui Leclerc cu 5 miimi de secundă, dar a avut ultimul tur rapid anulat pe motiv că a depășit limitele circuitului în unul dintre viraje.

Charles Leclerc a înghețat când și-a auzit inginerul: „Așadar... timp șters pentru Verstappen”

În timp ce încă se afla în monopost, inginerul de cursă al lui Leclerc, Xavier Marcos Padros, alintat Xavi, a intervenit pe radio pentru a-l anunța pe Charles noutățile cu privire la Verstappen.

„Așadar... timpul i-a fost șters lui Verstappen”, a spus inginerul, lăsându-i impresia lui Leclerc că vorbește despre timpul lui!

Speriat, Leclerc a înjurat și i-a cerut inginerului să înceapă cu numele în astfel de momente. Iată dialogul iscat:

„Am făcut o mică greșeală în primul viraj, așa că a trebuit să trag tare în restul turului. Aici totul e la limită, nici măcar nu am subvirat, pur și simplu am vrut să scot totul din acel viraj, însă am judecat puțin greșit. Sigur, e puțin nefericit, dar asta face cursa de duminică mai palpitantă”, a spus Verstappen cu privire la performanța lui din calificări.…

GSP - Daniel GrigoreIn urma cu 49 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7