Stiri Sport VIDEO Laura Rus, căpitanul naționalei feminine de fotbal, interviu emoționant după meciul de retragere: „Plec cu capul sus”
VIDEO Laura Rus, căpitanul naționalei feminine de fotbal, interviu emoționant după meciul de retragere: „Plec cu capul sus”

VIDEO Laura Rus, căpitanul naționalei feminine de fotbal, interviu emoționant după meciul de retragere: „Plec cu capul sus”

În urma rezultatului, România a retrogradat în Liga C a Nations League.

A fost ultimul meci al Laurei Rus, care s-a retras după 140 de partide în tricoul naționalei. Aceasta a făcut apel un pentru colegele mai tinere, pe care le îndeamnă să conștientizeze că joacă pentru România.

VIDEO. Laura Rus, după ultimul meci pentru România:

„Sunt emoții pe care nu pot să le descriu pentru că la momentul intonării imnului, pur și simplu, mi-au dat lacrimile. E greu să renunț la atâția ani și la munca pe care am depus-o la fiecare meci. Plec cu capul sus, fericită că am cunoscut oameni de-a lungul anilor, am legat prietenii pe viață. E dureros acum, dar timpul va trece.…

GSP - Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)In urma cu 234 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7