Stiri Sport VIDEO + FOTO Înfruntare EPICĂ la Australian Open » Elena Rybakina a ratat 6 mingi de meci, în cel mai lung tiebreak din istoria Grand Slamurilor!
VIDEO + FOTO            Înfruntare EPICĂ la Australian Open » Elena Rybakina a ratat 6 mingi de meci, în cel mai lung tiebreak din istoria Grand Slamurilor!

VIDEO + FOTO Înfruntare EPICĂ la Australian Open » Elena Rybakina a ratat 6 mingi de meci, în cel mai lung tiebreak din istoria Grand Slamurilor!

Elena Rybakina, campioană la Wimbledon 2022 și finalistă la ediția trecută de la Australian Open, a părăsit competiția de la Melbourne la capătul unui meci ce va rămâne în istoria tenisului.

Blinkova și Rybakina au scris istorie la Australian Open

Anna Blinkova și-a făcut bine temele. Știa că o poate învinge pe jucătoare din Kazahstan doar cu un joc agresiv. Elena nu se simte conforabil când e în defensivă, are nevoie să dicteze ritmul și să controleze raliurile.

Rusoaica a mizat totul pe primul serviciu și a avut câștig de cauză, un procentaj de 74% al punctelor câștigate. Primele două seturi au fost împărțite, decise de mici detalii. S-a intrat într-un decisiv epic.…

GSP - Adrian JiteaIn urma cu 171 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7