Stiri Sport VIDEO + FOTO Iga Swiatek a reușit una dintre revenirile carierei și e în turul 3 la Australian Open: „Doamne! Nu știu cum am reușit, mă vedeam deja la aeroport”
VIDEO + FOTO            Iga Swiatek a reușit una dintre revenirile carierei și e în turul 3 la Australian Open: „Doamne! Nu știu cum am reușit, mă vedeam deja la aeroport”

VIDEO + FOTO Iga Swiatek a reușit una dintre revenirile carierei și e în turul 3 la Australian Open: „Doamne! Nu știu cum am reușit, mă vedeam deja la aeroport”

Iga Swiatek, principala favorită la câștigarea Australian Open, a avut parte de o tragere la sorți complicată. În primul tur a dat peste Sofia Kenin, campioana de la Melbourne din 2020, iar în turul secund a fost supusă la grea încercare de Danielle Collins, finalista de la Antipozi din 2022.

Iga Swiatek, revenire formidabilă la Australian Open

Stilul arțăgos al lui Collins a încurcat-o astăzi pe Swiatek. Americanca a lovit tare cu forehandul de fiecare dată când a avut ocazia, a făcut des pasul spre fileu și a ajuns într-o postură nesperată.…

GSP - Adrian JiteaIn urma cu 242 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7