Stiri Sport VIDEO // EXCLUSIV Propunere pentru Edi » N-a mai jucat de 3 luni, dar e văzut în lotul de EURO de către o legendă: „Nu am mai avut jucători ca el în ultimii ani”
VIDEO // EXCLUSIV            Propunere pentru Edi » N-a mai jucat de 3 luni, dar e văzut în lotul de EURO de către o legendă: „Nu am mai avut jucători ca el în ultimii ani”

VIDEO // EXCLUSIV Propunere pentru Edi » N-a mai jucat de 3 luni, dar e văzut în lotul de EURO de către o legendă: „Nu am mai avut jucători ca el în ultimii ani”

Fundașul de la FCSB a suferit o ruptură musculară în august, în meciul UTA - FCSB 2-1. A fost operat în Finlanda, la clinica Urheilu Mehiläinen din Turku, la celebrul doctor Lasse Lempainen, la care apelează inclusiv Barcelona. El va reveni peste aproximativ 4 luni și ar putea juca în play-off.

Iosif Rotariu crede că Vlad Chiricheș va fi în lotul României dacă va fi apt din punct de vedere medical. El era căpitanul de drept al naționalei, dar nu a jucat în preliminariile EURO din cauza accidentărilor.…

GSP - Adrian DuţăIn urma cu 220 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7