Stiri Sport VIDEO EXCLUSIV Primul om din sportul românesc care îi ia apărarea lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep: „Cu ce îl acuzi? A făcut cea mai mare școală de tenis din Europa”
VIDEO EXCLUSIV            Primul om din sportul românesc care îi ia apărarea lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep: „Cu ce îl acuzi? A făcut cea mai mare școală de tenis din Europa”

VIDEO EXCLUSIV Primul om din sportul românesc care îi ia apărarea lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep: „Cu ce îl acuzi? A făcut cea mai mare școală de tenis din Europa”

Antrenorul a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan despre Patrick Mouratoglou, în contextul în care fiica lui Ionuț Chirilă s-a pregătit la academia acestuia din Franța. Iar Chirilă i-a luat apărarea francezului în scandalul legat de suplimentele din Canada pe care i le-a recomandat Simonei Halep, iscat după ancheta Gazetei Sporturilor.

VIDEO Ionuț Chirilă, de partea lui Patrick Mouratoglou în scandalul de dopaj al Simonei Halep

Costin Ștucan: „Fata ta a fost la academia lui Patrick Mouratoglou. Ce simte părintele unei fete când vede modul neprofesionist în care echipa lui Patrick Mouratoglou a tratat probleme suplimentelor pe care Simona Halep le-a consumat în prejma unui turneu de Grand Slam?” Ionuț Chirilă: „Păi, e dovedit lucrul ăsta?”…

GSP - Sergiu AlexandruIn urma cu 252 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7