Stiri Sport VIDEO / EXCLUSIV Mutarea pe care Mihai Rotaru ar trebui s-o facă urgent la Universitatea Craiova: „Mâine l-aș pune director tehnic”
VIDEO / EXCLUSIV            Mutarea pe care Mihai Rotaru ar trebui s-o facă urgent la Universitatea Craiova: „Mâine l-aș pune director tehnic”

VIDEO / EXCLUSIV Mutarea pe care Mihai Rotaru ar trebui s-o facă urgent la Universitatea Craiova: „Mâine l-aș pune director tehnic”

În prezent vicepreședinte al Comisiei Tehnice de la Federația Română de Fotbal, Țicleanu e de părere că CSU Craiova nu funcționează pe baza unui plan coerent, stabilit pe o perioadă îndelungată.

VIDEO. Aurel Țicleanu, radiografie a Universității Craiova: „Schimbi antrenorul la 5-6 luni și e o varză în capul jucătorilor”

„Lumea nu are răbdare. Nu știu cum vii tu an de an și anunți că vrei să iei campionatul, când tu termini mai mereu pe locul 3. Nu e mai bine să o iei treptat? Ca să termine mai sus de locul 3, trebuia să aducă jucători cu titluri în CV, antrenori cu trofee în palmares.…

GSP - Alexandru BarbuIn urma cu 217 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7