Stiri Sport VIDEO / EXCLUSIV Joyskim Dawa, interviu-eveniment pentru GSP » Prima reacție după ce l-a „rupt” pe Hanca: „Îmi pare rău, dar nu sunt aici să glumesc cu atacanții, ci să-i opresc”
VIDEO / EXCLUSIV            Joyskim Dawa, interviu-eveniment pentru GSP » Prima reacție după ce l-a „rupt” pe Hanca: „Îmi pare rău, dar nu sunt aici să glumesc cu atacanții, ci să-i opresc”

VIDEO / EXCLUSIV Joyskim Dawa, interviu-eveniment pentru GSP » Prima reacție după ce l-a „rupt” pe Hanca: „Îmi pare rău, dar nu sunt aici să glumesc cu atacanții, ci să-i opresc”

În partida Petrolul - FCSB 2-2 din runda a 14-a a Superligii, stoperul FCSB a intrat tare la extrema prahovenilor, care a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă și s-a operat în Barcelona, urmând să lipsească de pe teren circa 4 luni.

VIDEO. Joyskim Dawa de la FCSB, prima parte a interviului pentru GSP: „Sunt agresiv, nu glumesc cu atacanții, dar n-am vrut să-l accidentez pe Hanca”

- Ai vorbit cu Sergiu Hanca după ce s-a întâmplat la Ploiești?- Imediat după meci m-am dus la el și mi-am cerut scuze. I-am trimis și un mesaj pe Instagram să-i spun că îmi pare rău. Obișnuiam să mergem împreună la aceeași sală de forță... I-am spus că nu am încercat să-l lovesc, chiar îmi pare rău, dar astfel de faze se întâmplă la fotbal.…

GSP - Andrei Crăiţoiu, Alexandru BarbuIn urma cu 23 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7