Stiri Sport VIDEO / EXCLUSIV Îndemn urgent pentru Craiova lui Petev: „E imperativ necesar! Vorbim despre o perioadă neagră”
VIDEO / EXCLUSIV            Îndemn urgent pentru Craiova lui Petev: „E imperativ necesar! Vorbim despre o perioadă neagră”

VIDEO / EXCLUSIV Îndemn urgent pentru Craiova lui Petev: „E imperativ necesar! Vorbim despre o perioadă neagră”

„Au fost reprize diametral opuse. În prima parte, echipa noastră a jucat ezitant, s-a întrecut în greșeli individuale și colective pe faza defensivă, dar în repriza a doua s-a jucat mult mai bine, în sensul că am pus presiune pe adversar, am pus în dificultate echipa adversă.

Este adevărat că diferența de valoare dintre cele două echipe ar fi trebuit să producă alt rezultat. Valoarea lotului Universității este mult peste ce are Botoșani. Dar de asta este frumos fotbalul, îți creează trăiri, surprize, precum în acest meci. Într-adevăr, 2-2 este un eșec pentru Universitatea Craiova”, a declarat Badea, la GSP Live.…

GSP - Alexandru Barbu, Daniel GrigoreIn urma cu 214 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7