Stiri Sport VIDEO / EXCLUSIV Episod crucial din cariera lui Andrei Cordea: „Plângea. Managerul mi-a zis că trebuia să-l bat”
VIDEO / EXCLUSIV            Episod crucial din cariera lui Andrei Cordea: „Plângea. Managerul mi-a zis că trebuia să-l bat”

VIDEO / EXCLUSIV Episod crucial din cariera lui Andrei Cordea: „Plângea. Managerul mi-a zis că trebuia să-l bat”

Cordea e din august 2023 jucătorul celor de la Al-Tai (Arabia Saudită), club care l-a transferat de la FCSB în schimbul a 1,3 milioane de euro.

VIDEO. Ilie Poenaru: „Am dat scris că Andrei Cordea va ajunge la un nivel foarte bun”

Antrenorul lui Cordea la Clinceni în perioada 2020-2021, Poenaru rememorează un moment extrem de tensionat cu Andrei, de după un eșec cu CFR Cluj, 1-3, din ianuarie 2021.

„Am avut niște întâmplări cu Cordea... La un moment dat, plângea că nu înțelegea sistemul. Jucam 4-2-3-1 cu mijlocașii laterali care intrau în interior. El era învățat să joace lipit de tușă. Am lucrat foarte mult, împreună cu Marin Dună, să corectăm asta. O zi el, o zi eu, numai așa lucram, în fiecare săptămână. Dar venea și de la el. Voia să învețe. Rămânea după fiecare antrenament și lucra suplimentar.…

GSP - Alexandru Barbu, Alexandru MoneIn urma cu 142 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7