Stiri Sport VIDEO / EXCLUSIV Cristi Balaj a dat de pământ cu cei de la FCSB: „În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Au pierdut cu 0-10”
VIDEO / EXCLUSIV            Cristi Balaj a dat de pământ cu cei de la FCSB: „În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Au pierdut cu 0-10”

VIDEO / EXCLUSIV Cristi Balaj a dat de pământ cu cei de la FCSB: „În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Au pierdut cu 0-10”

Patronul de la FCSB a anunțat că nu o vrea pe Hermannstadt în play-off, pentru că s-ar teme de un posibil blat al sibienilor cu Rapid.

În contrapartidă, Balaj spune că roș-albaștrii au ratat titlul în ultimii ani și din cauza faptului că nu s-au concentrat doar pe echipa lor.

VIDEO. Cristi Balaj, replică pentru rivalii de la FCSB: „În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Au pierdut cu 0-10”

„Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat și pentru că erau preocupați de alte echipe. Fiecare gândește și vorbește după cum trăiește. El (n.r. - Gigi Becali) spunea și sezonul trecut că merita campionatul și să joace în Champions League.…

GSP - Alexandru Barbu, Adrian DuţăIn urma cu 209 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7