Stiri Sport VIDEO / EXCLUSIV Caz uluitor la Dinamo » A lucrat un an gratis, fără să primească niciun ban: „Eu plăteam tot. Am pierdut sume foarte mari”
VIDEO / EXCLUSIV            Caz uluitor la Dinamo » A lucrat un an gratis, fără să primească niciun ban: „Eu plăteam tot. Am pierdut sume foarte mari”

VIDEO / EXCLUSIV Caz uluitor la Dinamo » A lucrat un an gratis, fără să primească niciun ban: „Eu plăteam tot. Am pierdut sume foarte mari”

Vlad Iacob nu mai face parte din conducerea lui Dinamo începând cu vara trecută. A fost înlocuit în funcție cu Andrei Nicolescu, după ce a intrat în conflict cu acționariatul.

VIDEO. Vlad Iacob: „Nu am primit nimic de la Dinamo. Am plătit foarte mult de la mine”

„Mi-am plătit până și deplasările. Am lipsit de la o singură partidă din cauza unei probleme medicale, cea cu Unirea Slobozia, 1-0, de la Giurgiu. Și cazarea mi-am plătit-o din propriul buzunar de fiecare dată. Delegația clubului, care conținea mai multe persoane, nu m-a avut pe mine în componență decât o dată pe parcursul sezonului trecut, cu o camera de hotel. Și o dată mi-a fost plătit, dar cu întârziere, un bilet de avion”, a declarat Iacob, la GSP Live.…

GSP - Alexandru BarbuIn urma cu 217 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7