Stiri Sport VIDEO EXCLUSIV A refuzat Dinamo pentru a rămâne la o echipă care nu poate promova: „Am un proiect interesant aici”
VIDEO EXCLUSIV            A refuzat Dinamo pentru a rămâne la o echipă care nu poate promova: „Am un proiect interesant aici”

VIDEO EXCLUSIV A refuzat Dinamo pentru a rămâne la o echipă care nu poate promova: „Am un proiect interesant aici”

Antrenorul de la CSC Șelimbăr, liderul din Liga 2, a dezvăluit la GSP LIVE că Dinamo l-a căutat înainte de numirea lui Zeljko Kopic. Fost antrenor la echipa alb-roșie în 2018, pentru doar două meciuri, Niculescu a dezvăluit că a refuzat oferta „câinilor”, dorind să facă performanță la CSC Șelimbăr, deși, în acest sezon, echipa nu poate promova în Superligă.

VIDEO Claudiu Niculescu, ofertat de Dinamo: „Am un proiect la CSC Șelimbăr”

„Am avut în toamna asta discuții cu o echipă din Liga 1. Dar am refuzat, am zis că nu e momentul. Le-am mulțumit conducătorilor că s-au gândit la mine. Sunt un om parolist. Nu mai e niciun secret. Dinamo a discutat o serie de antrenori. Am fost sunat și eu, dar nu am ajuns la nicio negociere. Le-am mulțumit. Asta e o știre în premieră.…

GSP - Sergiu AlexandruIn urma cu 235 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7