Stiri Sport VIDEO Edi Iordănescu, amintire cu Anghel Iordănescu la EURO 2016: „Am vrut să fac ca el, dar mi-am dat seama că o copilărie”
VIDEO Edi Iordănescu, amintire cu Anghel Iordănescu la EURO 2016: „Am vrut să fac ca el, dar mi-am dat seama că o copilărie”

VIDEO Edi Iordănescu, amintire cu Anghel Iordănescu la EURO 2016: „Am vrut să fac ca el, dar mi-am dat seama că o copilărie”

Întrebat ce făcea la precedentul Campionat European la care a participat România, în 2016, Edi a povestit că tatăl său nu l-a lăsat să vină când a dorit în cantonamentul „tricolorilor”, ci doar în timpul programului. Și a transmis că nu va proceda la fel.  Ulterior, a vorbit și despre comparația cu tatăl său.

VIDEO Edi Iordănescu, amintire amuzantă cu Anghel Iordănescu la EURO 2016

„Când România a fost la ultimul EURO eram la Pandurii și am terminat pe podium. Până în penultima etapă aveam șanse la titlu. Am avut o dezamăgire că am ratat titlul, am sperat...…

GSP - Sergiu Alexandru, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)In urma cu 10 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7