Stiri Sport VIDEO După 4 luni în Superliga, antrenorul de la FCU Craiova a susținut conferința în română: „Nu sunt aici să frec menta”
VIDEO După 4 luni în Superliga, antrenorul de la FCU Craiova a susținut conferința în română: „Nu sunt aici să frec menta”

VIDEO După 4 luni în Superliga, antrenorul de la FCU Craiova a susținut conferința în română: „Nu sunt aici să frec menta”

Italianul a ajuns în Superliga la jumătatea lui octombrie, iar după 4 luni și jumătate poate să susțină o conferință de presă în limba română. Întrebat despre asta, Costantino a răspuns cu o replică românească: „Eu cred că e vorba despre respectul pentru România, pentru fani, pentru președinte. Nu sunt aici să frec menta, sunt aici să lucrez”.

VIDEO. Giovanni Costantino a prefațat duelul cu Dinamo

„Meciul de mâine este foarte important, jucăm cu o echipă de tradiție. Noi am jucat cu Farul și Rapid. Mâine jucăm cu o echipă pe care o putem bate. Cunosc istoria și tradiția meciurilor cu Dinamo, dar mâine nu e vorba despre asta, ci despre Dinamo și Craiova din acest moment. Știu că meciul cu Dinamo e important pentru suporteri, pentru președinte, pentru club.…

GSP - Adrian DuţăIn urma cu 177 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7