Stiri Sport VIDEO Daniil Medvedev, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Nu mai joacă cu aceeași încredere, tenisul este un sport complicat”
VIDEO Daniil Medvedev, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Nu mai joacă cu aceeași încredere, tenisul este un sport complicat”

VIDEO Daniil Medvedev, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Nu mai joacă cu aceeași încredere, tenisul este un sport complicat”

Daniil Medvedev (27 de ani, #3 ATP) l-a învins pe conaționalul său Andrey Rublev (26 de ani, #5 ATP), scor 6-4, 6-2 în celălalt duel al grupei B și urmează să se dueleze miercuri cu Zverev și joi cu Alcaraz.

Daniil Medvedev, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Tenisul este un sport complicat”

Daniil Medveved a vorbit despre adversarii săi din grupă și a fost întrebat dacă l-a surprins victoria lui Zverev în fața lui Alcaraz: „Dacă se întâmpla în urmă cu 2-3 luni, cu siguranță m-ar fi surprins rezultatul. Tenisul este un sport complicat, iar în acest moment am senzația că Alcaraz și-a scăzut ritmul de joc. Nu mai are aceeași încredere ca până acum. Asta i se poate întâmpla oricui, i s-a întâmplat chiar și lui Novak Djokovic când era mai tânăr.…

GSP - Alexandru StanciuIn urma cu 25 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7