Stiri Sport VIDEO Claudiu Petrila și Răzvan Onea, despre o posibilă înlocuire a lui Cristiano Bergodi: „Echipa a mers destul de bine”
VIDEO Claudiu Petrila și Răzvan Onea, despre o posibilă înlocuire a lui Cristiano Bergodi: „Echipa a mers destul de bine”

VIDEO Claudiu Petrila și Răzvan Onea, despre o posibilă înlocuire a lui Cristiano Bergodi: „Echipa a mers destul de bine”

Claudiu Petrila și Răzvan Onea au împărțit cadouri juniorilor din Academia Rapidului, apoi au vorbit cu presa despre ultimele două meciuri din 2023 pentru Rapid.

Claudiu Petrila: „Nu cred că va fi o schimbare de antrenor”

„Ne bucurăm că putem face un lucru bun pentru acești copii. Îmi doresc să revin cât mai repede pe teren. Nu cred că e treaba noastră (n.r. dacă Cristiano Bergodi va fi înlocuit).

Totuși, nu cred că va fi o schimbare, echipa a mers destul de bine anul ăsta, dar nu e treaba noastră, noi ne vom face treaba cu orice antrenor va veni sau cu domnul Bergodi”, a declarat Claudiu Petrila.…

GSP - Cătălin StroiaIn urma cu 225 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7