Stiri Sport VIDEO Ciprian Deac și cheia transformării din 2024 » Cum a renăscut legenda lui CFR Cluj: „Ăsta e cel mai important lucru”
VIDEO Ciprian Deac și cheia transformării din 2024 » Cum a renăscut legenda lui CFR Cluj: „Ăsta e cel mai important lucru”

VIDEO Ciprian Deac și cheia transformării din 2024 » Cum a renăscut legenda lui CFR Cluj: „Ăsta e cel mai important lucru”

La finalul meciului, Gazeta l-a întrebat pe Ciprian Deac cum a „survolat” perioada în care Andrea Mandorlini îl transformase în rezervă de lux la CFR Cluj.

Fotbalistul a explicat în discursul său cum a depășit momentele mai puțin plăcute experimentate în ultimele luni. Secretul? Reziliența psihică de care a dat dovadă când mulți îl vedeau deja retras.

Ciprian Deac, din nou în prim-plan la CFR Cluj: „Important e să fii pregătit fizic și psihic. Am crezut în mine!”

„Cel mai important lucru e că am crezut în mine. M-am pregătit la fel în fiecare azi, am știut că în fotbal se poate întâmpla orice, că se pot schimba lucrurile de la o săptămână la alta.…

GSP - Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Remus DinuIn urma cu 152 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7