Stiri Sport VIDEO Ce a vrut să spună? Declarație cu conotații rasiste la final: „E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”
VIDEO Ce a vrut să spună? Declarație cu conotații rasiste la final: „E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”

VIDEO Ce a vrut să spună? Declarație cu conotații rasiste la final: „E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”

Afiramația îi aparține fostului condamnat din „Dosarul Transferurilor” și a fost rostită în fața reporterilor la plecarea acestuia de la Arena Națională. FCSB a utilizat în partida cu Rapid un cuplu de fundași centrali format din sud-africanul Siyabonga Ngezana și camerunezul Joyskim Dawa. Ultimul a și înscris, la 0-2, când a reaprins speranțele roș-albaștrilor.

Victor Becali, afirmație cu conotații rasiste: „E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”

„Mă aşteptam ca FCSB să facă un meci mult mai bun, pentru că venea după câteva meciuri modeste. Mă aşteptam ca cei de acolo să fie mult mai motivaţi, mult mai concentraţi, să facă o echipă mult mai bună.…

GSP - Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)In urma cu 34 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7