Stiri Sport Video Andrei Rațiu l-a anihilat pe Vinicius și acum i-a făcut o descriere: „Două lucruri m-au impresionat la el”
Video Andrei Rațiu l-a anihilat pe Vinicius și acum i-a făcut o descriere: „Două lucruri m-au impresionat la el”

Video Andrei Rațiu l-a anihilat pe Vinicius și acum i-a făcut o descriere: „Două lucruri m-au impresionat la el”

Fundașul dreapta de la Rayo Vallecano este foarte optimist. „Avem șanse foarte mari de calificare. Am fost o echipă unită meci de meci și am crescut ca grup. Cred că o să ne calificăm. Nu simțim presiune, atmosfera a fost bună întotdeauna în cadrul lotului”, a declarat Andrei Rațiu, pentru FRF TV.

Rațiu a participat cu România U23 la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, dar calificarea la Euro 2024 este un vis pe cale să devină realitate.

„Calificarea la Euro va fi ceva extraordinar, foarte special pentru toți românii și pentru România. Visul meu să îmi văd părinții în tribune la Euro și vara viitoare se va împlini. Vor fi lângă mine în Germania”, a menționat Rațiu, care a adunat 13 selecții și a marcat un gol pentru naționala României.…

GSP - Viorel TudoracheIn urma cu 231 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7