Stiri Sport Verstappen câștigă Marele Premiu al Statelor Unite și stabilește noi recorduri în Formula 1!
Verstappen câștigă Marele Premiu al Statelor Unite și stabilește noi recorduri în Formula 1!

Verstappen câștigă Marele Premiu al Statelor Unite și stabilește noi recorduri în Formula 1!

Charles Leclerc a plecat din pole-position, dar nu a fost o zi mare pentru Ferrari. Pilotul monegasc a fost depășit încă din primul viraj de Lando Norris, plecat de pe 2, iar britanicul a rezistat la șefia cursei vreme de 28 de tururi.

Aflat la cursa cu numărul 100 în Formula 1, Norris visa la întâia lui victorie, însă revenirea lui Verstappen, care a plecat de pe 6 și a făcut slalom printre monoposturile din față, i-a năruit planul.

Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Statelor Unite și stabilește noi recorduri în Formula 1

Verstappen a mai cedat șefia cursei doar în momentele în care a schimbat pneurile. Din spate, Norris și mai ales Hamilton au încercat să-l preseze, au căutat o fisură, însă campionul mondial a rezistat presiunii pe care a pus-o spre finalul cursei septuplul campion mondial.

Patru curse rămân din acest sezon. Dacă mai câștigă măcar una, Verstappen va stabili un nou record de victorii într-un an, 16. Tot el deține și actualul record, 15 victorii în 2022 și în 2023.…

GSP - Daniel GrigoreIn urma cu 47 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7