Stiri Sport Un „tricolor”, printre „prizonierii” din offshore-ul lui Roman Abramovich » Dezvăluiri din investigația „Cyprus Confidential”
Un „tricolor”, printre „prizonierii” din offshore-ul lui Roman Abramovich » Dezvăluiri din investigația „Cyprus Confidential”

Un „tricolor”, printre „prizonierii” din offshore-ul lui Roman Abramovich » Dezvăluiri din investigația „Cyprus Confidential”

Site-ul Context.ro a readus în prim-plan cazul fotbalistului Cristian Manea, printr-o serie de dezvăluiri din investigația „Ciyprus Confidential”.

Aceasta scoate la iveală faptul că miliardarul rus Roman Abramovich era beneficiarul unor offshore-uri din Cipru prin care cumpăra și transfera jucători din Europa, iar actrualul fundaș al CFR-ului este unul dintre cei 21 de jucători care au ajuns în inventarul fostului patron al lui Chelsea prin schema respectivă.

Manea a debutat în Liga 1 la Viitorul Constanța, actuala Farul, pregătită și atunci, ca și acum, de Gică Hagi. Iar în 2014, cu puțin timp înainte să împlinească 17 ani, debuta și la echipa națională. La un an distanță, în presa sportivă internațională apăreau informații potrivit cărora el urma să fie transferat de la Viitorul la Chelsea.…

GSP - Aurelian BotezatuIn urma cu 241 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7