Stiri Sport Transfermarkt a actualizat cotele! Un fotbalist din Superligă a ajuns la 6,5 milioane, Tavi Popescu a pierdut 400.000 din valoare!
Transfermarkt a actualizat cotele! Un fotbalist din Superligă a ajuns la 6,5 milioane, Tavi Popescu a pierdut 400.000 din valoare!

Transfermarkt a actualizat cotele! Un fotbalist din Superligă a ajuns la 6,5 milioane, Tavi Popescu a pierdut 400.000 din valoare!

Superliga are, din nou, un fotbalist evaluat la peste 5,5 milioane de euro. Este vorba despre mijlocașul Darius Olaru, autor a 10 goluri în 21 de meciuri de campionat în acest sezon.

Ultima actualizare a cotelor de piață i-a crescut valoarea lui Olaru la 6,5 milioane de euro, o majorare de 1,2 milioane față de precedenta cotă, adică 22,6%.

Transfermarkt a actualizat cotele în Superligă. Darius Olaru, cel mai valoros. Octavian Popescu, cea mai mare scădere

Dintre jucătorii de seamă, cea mai fulminantă creștere a avut-o Vladimir Screciu (mijlocaș defensiv, CSU Craiova), a cărui valoare a urcat cu 57,1%, la 2,2 milioane de euro, în urma actualizării de astăzi. Și cota lui Horațiu Moldovan (portar, Rapid) a crescut vertiginos, cu 600.000 de euro (30%), până la 2,6 milioane de euro.…

GSP - Daniel GrigoreIn urma cu 206 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7