Stiri Sport Transferat la FCSB, Luis Phelipe le-a vorbit brazilienilor: „E cel mai mare club din România, vrem în Champions League!”
Transferat la FCSB, Luis Phelipe le-a vorbit brazilienilor: „E cel mai mare club din România, vrem în Champions League!”

Transferat la FCSB, Luis Phelipe le-a vorbit brazilienilor: „E cel mai mare club din România, vrem în Champions League!”

Ascensiunea lui Phelipe în România a fost rapidă. Ajuns la Poli Iași în iulie 2023, brazilianul a trecut la FCSB în ianuarie, roș-albaștrii plătind 200.000 de euro pentru a-l transfera.

După ce a devenit oficial jucător al liderului din România, Luis Phelipe le-a vorbit brazilienilor despre ce înseamnă mutarea la FCSB și despre fotbalul și viața din țara noastră.

Luis Phelipe, în Brazilia: „FCSB este cel mai mare club din România, vrem în Champions League”

„Este cel mai mare club din România, care luptă mereu pentru Champions League. Dacă ne ajută Dumnezeu vom fi campioni și vom merge în Champions League, iar eu voi avea oportunitatea de a concura în cea mai mare competiție din lume”, a spus fotbalistul brazilian pentru A Tribuna.…

GSP - Daniel GrigoreIn urma cu 207 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7