Stiri Sport Suporterii naționalei fac front comun cu „tricolorii”! » Pentru meciul cu Elveția s-au vândut 10.000 de bilete în primele 12 ore!
Suporterii naționalei fac front comun cu „tricolorii”! » Pentru meciul cu Elveția s-au vândut 10.000 de bilete în primele 12 ore!

Suporterii naționalei fac front comun cu „tricolorii”! » Pentru meciul cu Elveția s-au vândut 10.000 de bilete în primele 12 ore!

Echipa națională a României nu a putut beneficia de sprijinul suporterilor la meciul cu Andorra, meci în care F câștigat cu scorul de 4-0. Federația a fost sancționată de UEFA, după incidentele de la meciul cu Kosovo.

FRF: „În semn de mulțumire pentru atmosfera de la meciul cu Andorra, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit”

FRF vrea să răsplătească efortul copiiilor prezenți la meciul cu Andorra, dar și al părinților și însoțitorilor și astfel vor permite accesul gratuit acestora în cele două tribune: „Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune.

Pentru naționala României urmează două dueluri „de foc” pentru calificarea la Campionatul European din 2024. Pe 18 noiembrie România va întâlni Israel în deplasare, iar trei zile mai târziu România va găzdui partida cu Elveția. Ambele adversare sunt contracandidatele la primele două locuri din grupă.…

GSP - Alexandru StanciuIn urma cu 46 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7