Stiri Sport SPECIAL GSP SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”
SPECIAL GSP            SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”

SPECIAL GSP SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”

A doua săptămână la rând în care Top 10 ATP nu va avea niciun jucător care să lovească reverul cu o mână. Premiera surprinzătoare și dureroasă din punct de vedere estetic s-a produs pe 19 februarie, atunci când Stefanos Tsitsipas a ieșit dintre cei mai buni tenismani ai lumii după aproape 5 ani de prezență neîntreruptă.

„Tot ce e legat de felul cum joc îl am de la mama", mărturisea Stefanos Tsitsipas, 25 de ani, pentru site-ul ATP anul trecut. „Reverul cu o mână e de la ea. În prezent nu mai sunt multe sportive în circuit cu asemenea backhand, dar al ei era foarte frumos, cea mai bună lovitură, pe care o folosea eficient. E ceva ce cred că și pentru mine reprezintă unul dintre punctele forte", a explicat actualul număr 12 ATP.…

GSP - Luminița Paul, Remus DinuIn urma cu 130 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7