Stiri Sport special gsp Cum era să rateze Ilie Dumitrescu meciul decisiv pentru calificarea la Mondialul american: „Ai grijă la următoarea intrare, că poate nu joci la Cardiff!”
special gsp            Cum era să rateze Ilie Dumitrescu meciul decisiv pentru calificarea la Mondialul american: „Ai grijă la următoarea intrare, că poate nu joci la Cardiff!”

special gsp Cum era să rateze Ilie Dumitrescu meciul decisiv pentru calificarea la Mondialul american: „Ai grijă la următoarea intrare, că poate nu joci la Cardiff!”

Vremurile romantice ale fotbalului își au parfumul lor. Odată cu trecerea timpului, amintirile despre foști mari fotbaliști au căpătat nuanțe legendare. Așa cum au apărut portrete ale lui Baratky, Pecsovszky, Dobrin sau Balaci, pe măsură ce filele calendarelor cad pe nesimțite, „generația de aur” pare tot mai intangibilă prin performanțele ei.

Pe cei care au scris cel mai frumos capitol din istoria echipei naționale a României, la Campionatul Mondial din SUA ’94 îi vedem astăzi din postura de antrenori sau analiști tv. Dar puțină lume știe că, de foarte multe ori, destinul lor a atârnat de un fir de păr.…

GSP - Bogdan Cioara (Arad)In urma cu 192 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7