Stiri Sport Simona Halep se retrage dacă pierde procesul de la TAS: „Dacă vor fi 4 ani de suspendare, probabil că va fi finalul carierei mele”
Simona Halep se retrage dacă pierde procesul de la TAS: „Dacă vor fi 4 ani de suspendare, probabil că va fi finalul carierei mele”

Simona Halep se retrage dacă pierde procesul de la TAS: „Dacă vor fi 4 ani de suspendare, probabil că va fi finalul carierei mele”

Halep, suspendată 4 ani pentru dopaj, va fi audiată în perioada 7-9 februarie, a anunțat recent Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

„A trecut deja mai mult de un an, fiecare zi a fost dureroasă, plină de emoții. A fost un șoc când am primit scrisoarea că proba mea de urină a fost pozitivă. Știu că nu am făcut nimic greșit, știu că sunt curată. Am fost mereu împotriva dopajului“, a declarat Simona Halep pentru Euronews.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat, la 12 septembrie, că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de 4 ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).…

Libertatea - Mihai TomaIn urma cu 225 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7