Stiri Sport Schimbare majoră de strategie la Dinamo » Numirea lui Zeljko Kopic, din alt unghi: ce înseamnă venirea croatului la „câini”
Schimbare majoră de strategie la Dinamo » Numirea lui Zeljko Kopic, din alt unghi: ce înseamnă venirea croatului la „câini”

Schimbare majoră de strategie la Dinamo » Numirea lui Zeljko Kopic, din alt unghi: ce înseamnă venirea croatului la „câini”

Vremuri noi, obiceiuri noi la Dinamo. Când toată suflarea dinamovistă aștepta instalarea unui fost fotbalist, printre cele mai vehiculate variante numărându-se Florin Bratu, Liviu Ciobotariu și Ionuț Badea, conducerea clubului a luat pe toată lumea prin surprindere numindu-l pe croatul Zeljko Kopic.

Dacă importurile de jucători străini au fost la ordinea zilei în Ștefan cel Mare, după cum demonstra și o analiză realizată recent de Gazeta Sporturilor, lucrurile au stat radical diferit la capitolul băncii tehnice.

Unde, indiferent de numele celor care au condus clubul, au predominat tehnicienii autohtoni. În proporție covârșitoare, nume care se identificau, într-o formă sau alta, cu istoria clubului.…

GSP - Remus DinuIn urma cu 234 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7