Stiri Sport Romina Gingașu dezvăluie: ce prime de Crăciun URIAȘE primesc angajații Ferrari. „De la femeia de serviciu până la director”
Romina Gingașu dezvăluie: ce prime de Crăciun URIAȘE primesc angajații Ferrari. „De la femeia de serviciu până la director”

Romina Gingașu dezvăluie: ce prime de Crăciun URIAȘE primesc angajații Ferrari. „De la femeia de serviciu până la director”

Invitată la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, Romina Gingașu a vorbit despre compania pe care o deține soțul ei, dar și motivul pentru care s-a căsătorit cu un bărbat mai în vârstă.

„În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi, a propus altă sumă”

„Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată. Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți.…

GSP - Andra MocanuIn urma cu 232 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7