Stiri Sport REZUMAT VIDEO Carlos Alcaraz, învins de Zverev la primul meci la Turneul Campionilor » Apoi s-a plâns: „Nu am jucat tot sezonul pe așa ceva”
REZUMAT VIDEO            Carlos Alcaraz, învins de Zverev la primul meci la Turneul Campionilor » Apoi s-a plâns: „Nu am jucat tot sezonul pe așa ceva”

REZUMAT VIDEO Carlos Alcaraz, învins de Zverev la primul meci la Turneul Campionilor » Apoi s-a plâns: „Nu am jucat tot sezonul pe așa ceva”

Al doilea favorit al competiției de la Torino, Carlos Alcaraz a fost învins după două ore și 34 de minute, deși a câștigat primul set.

VIDEO Rezumatul meciului Alexander Zverev - Carlos Alcaraz

Zverev a început bine meciul. A făcut break la 1-1 și a avut 3-1, dar a cedat două game-uri la rând. Ulterior, fiecare jucător și-a câștigat serviciul și s-a ajuns în tiebreak, deși la 6-5, pe serviciul lui Zverev, Alcaraz a avut trei șanse de set. În tiebreak, ibericul a jucat mai bine. S-a impus cu 7-3 și a luat primul set.…

GSP - Sergiu AlexandruIn urma cu 26 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7