Stiri Sport RETRO GSP Interviu de colecție cu primul căpitan din istoria Rapidului! „Fotbalul trebuie să rămână un spectacol! Amărăciunea eșecului oricum trece”
RETRO GSP            Interviu de colecție cu primul căpitan din istoria Rapidului! „Fotbalul trebuie să rămână un spectacol! Amărăciunea eșecului oricum trece”

RETRO GSP Interviu de colecție cu primul căpitan din istoria Rapidului! „Fotbalul trebuie să rămână un spectacol! Amărăciunea eșecului oricum trece”

Anul 1923 constituie un an de progres pentru fotbalul din Capitală. Apar alte cluburi și numărul spectatorilor la partidele de fotbal crește semnificativ, consfințind pătrunderea definitivă a fotbalului în viața bucureștenilor.

În vara lui 1923 ia ființă „Asociația culturală și sportivă CFR”, adică Rapidul de azi

Se inaugurează și arena Romcomit, proprietate a Băncii Comerciale Româno-Italiene, și, în această conjunctură, în vara lui 1923 ia ființă “Asociația culturală și sportivă CFR”, adică Rapidul de azi.

Atunci, în 25 iunie 1923, “ciocănarii” de la Grivița s-au întâlnit la Școala primară din cartier și au semnat actul de naștere al echipei CFR București.…

GSP - Andrei Crăiţoiu, Liviu ManolacheIn urma cu 207 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7