Stiri Sport Reacția unui apropiat al Simonei Halep, după reducerea suspendării: „O diferență de la cer la pământ. Mi se pare șocant!”
Reacția unui apropiat al Simonei Halep, după reducerea suspendării: „O diferență de la cer la pământ. Mi se pare șocant!”

Reacția unui apropiat al Simonei Halep, după reducerea suspendării: „O diferență de la cer la pământ. Mi se pare șocant!”

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus pedeapsa Simonei Halep, acuzată de dopaj cu roxadustat, a anunțat marți, 5 martie, forul de la Lausanne, se arată în comunicatul oficial. Sportiva în vârstă de 32 de ani a primit 9 luni de suspendare, în loc de 4 ani, cum a fost verdictul inițial, ceea ce înseamnă că poate juca încă de acum.

„Este incredibil! Dar vreau să întreb: există cineva care poate ataca această decizie? Mi se pare o discrepanță mare… De la patru ani la nouă luni?! Este o diferență de la cer la pământ. Ei au tot susținut, cu probe și multe alte exemple, că e o suspendare de patru ani, iar Tribunalul de la Lausanne o schimbă în nouă luni? Mi se pare incredibil, șocant!”, a spus Segărceanu pentru GSP.ro.…

Libertatea - Andreea RaduIn urma cu 132 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7