Stiri Sport Prima reacție a lui Ion Țiriac, după ce Halep a câștigat la TAS: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere”
Prima reacție a lui Ion Țiriac, după ce Halep a câștigat la TAS: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere”

Prima reacție a lui Ion Țiriac, după ce Halep a câștigat la TAS: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere”

Prezent în studioul GSP pentru o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, fostul jucător de tenis în vârstă de 84 de ani a recunoscut că a greșit la începutul anului, atunci când a afirmat: „Mă îndoiesc că TAS-ul face foarte mult, ăia care au hotărât știu ce au hotărât”.

„Dom’ne, eu nu mă așteptam la asta. Dintr-o singură rațiune, iar dumneata o știi mai bine decât mine: Sydney. Acolo, adu-ți aminte, am demonstrat cu acte în regulă că situația Andreei Răducanu a fost o făcătură. Proba ei, exact ca proba de sânge a lui Halep, a fost manipulată într-un fel sau altul, sau greșită. Așa că nu aveam prea multă încredere. Să fiu sincer, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere. Nu mă așteptam să fie atât de corecți, drastici acolo”, a spus Țiriac.…

Libertatea - Cosmin StăniloiuIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7