Stiri Sport Pițurcă, nemilos: „Dacă nu poate promova, Steaua nu înseamnă nimic. Joacă doar amicale”
Pițurcă, nemilos: „Dacă nu poate promova, Steaua nu înseamnă nimic. Joacă doar amicale”

Pițurcă, nemilos: „Dacă nu poate promova, Steaua nu înseamnă nimic. Joacă doar amicale”

„Militarii” nu pot juca în Liga 1, fiind club departamental. Pițurcă crede că cei din Ministerul Apărării nu fac tot ce este necesar pentru a rezolva problema dreptului de a juca în SuperLiga.

Pițurcă: „Dacă nu poate promova, Steaua nu înseamnă nimic”

„Steaua să-și vadă de treaba ei, să aibă drept de promovare. Trebuie să ia măsuri în sensul ăsta Ministerul, clubul. A trecut prea mult timp și e o situație care nu e normală.

Mie nu-mi mai vine să merg la meciurile Stelei pentru că sunt doar meciuri amicale sau meciuri ca să nu retrogradeze. Dacă nu poate să promoveze, nu înseamnă nimic Steaua”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Dacă în precedentele două sezoane a ocupat locuri de baraj sau de promovare directă (locul 4 în 2022, locul 2 în 2023), CSA Steaua face o stagiune modestă până în acest moment.

„Militarii” sunt pe locul 11 după 10 etape și au doar 12 puncte, spre nemulțumirea suporterilor steliști. Echipa antrenată de Daniel Oprița are doar două victorii, a făcut 6 remize și a pierdut alte două partide.…

GSP - Adrian DuţăIn urma cu 48 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7