Stiri Sport Piloții din Formula 1, reacții dure la adresa Federației după noile amenzi, care pot ajunge la 1 milion de euro: „Plătesc banii ăștia doar dacă merg către o cauză bună”
Piloții din Formula 1, reacții dure la adresa Federației după noile amenzi, care pot ajunge la 1 milion de euro: „Plătesc banii ăștia doar dacă merg către o cauză bună”

Piloții din Formula 1, reacții dure la adresa Federației după noile amenzi, care pot ajunge la 1 milion de euro: „Plătesc banii ăștia doar dacă merg către o cauză bună”

Decizia de mări amenzile a intrat în vigoare pe data de 19 octombrie, în urma reunirii Consiliului Mondial al Motorsportului de la Geneva, condusă de președintele FIA, Mohammed Ben Sulayem (61 de ani).

Decizia vine după o serie de pedepse care le-au fost aplicate piloților la Marele Premiu al Qatarului. Lewis Hamilton a fost amendat atunci 50.000 de euro, dintre care a trebuit să plătească doar jumate, pentru că a traversat pista în timpul cursei.

Lewis Hamilton: „Măcar să fim siguri că banii merg către o cauză bună”

Lewis Hamilton a declarat că refuză să plătească aceste sume în cazul în care banii nu vor fi folosiți în scopuri bune: „Trebuie să înțelegem cum percep cei care urmăresc acest sport aceste decizii. Dacă au de gând să ne amendeze cu 1 milion de euro, măcar să fim 100% siguri că banii merg către o cauză bună.

Sunt foarte mulți bani în această industrie și sunt foarte multe lucruri care ar trebui făcute pentru a crea accesibilitate și diversitate, doar așa vor scoate 1 milion de la mine”.…

GSP - Alexandru StanciuIn urma cu 50 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7