Stiri Sport Philip Otele dezvăluie cheia succesului zdrobitor obținut de CFR Cluj cu Dinamo: „Ăsta înseamnă spirit de echipă”
Philip Otele dezvăluie cheia succesului zdrobitor obținut de CFR Cluj cu Dinamo: „Ăsta înseamnă spirit de echipă”

Philip Otele dezvăluie cheia succesului zdrobitor obținut de CFR Cluj cu Dinamo: „Ăsta înseamnă spirit de echipă”

CFR Cluj a spulberat-o vineri seară pe Dinamo. Victorie fără drept de apel, grație reușitelor lui Muhar, Birligea și „dublei” lui Otele, toate golurile marcate în repriza secundă.

Philip Otele, MVP-ul partidei, a apărut foarte modest la interviuri. „Să fiu sincer, sunt foarte fericit pentru victorie, în primul rând, și abia apoi pentru golurile mele”, a comentat atacantul nigerian pentru Digisport.

Philip Otele, despre CFR Cluj - Dinamo 4-0

El susține că e fericit ”și când marchează Bîrligea”, coechipierul său din avanposturi, „la fel cum și el se bucură pentru mine. Nu contează cine înscrie, important este ca echipa să câștige”. În prima repriză ”am avut ocazii, dar nu le-am materializat. Însă știam că trebuie să avem răbdare, să fim mai concentrați în fața porții adverse”.…

GSP - Aurelian BotezatuIn urma cu 132 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7