Stiri Sport Nume noi în lotul de 28 al FCSB-ului » Fotbalistul urcat „pe blat” în avionul de Antalya: „Nu are contract cu noi. N-am mai întâlnit așa ceva”
Nume noi în lotul de 28 al FCSB-ului » Fotbalistul urcat „pe blat” în avionul de Antalya: „Nu are contract cu noi. N-am mai întâlnit așa ceva”

Nume noi în lotul de 28 al FCSB-ului » Fotbalistul urcat „pe blat” în avionul de Antalya: „Nu are contract cu noi. N-am mai întâlnit așa ceva”

Djokovic, la Rapid. Ganea și Rotariu sunt pe lista de transferuri, iar plecarea lui Compagno pare iminentă. În această situație, FCSB se vede nevoită să ia jucători din academie în cantonament.

Mihai Stoica a anunțat că 3 fotbaliști născuți în 2007 se vor antrena alături de Coman și Olaru în Turcia.

Mihai Stoica: „Suntem 28. Vine și Crețu, chiar dacă nu mai are contract cu noi”

„Suntem 28. Pandele, Udrea, plus doi jucători aflaţi în recuperare: Chiricheş şi Luca Ciobanu, care a avut o accidentare la ligamente încrucişate. Vom avea trei copii de la 2007, Laszlo Matyas, Vlad Mihai Toma și David Popa, dar ei au mai fost și în vară, mai puțin Laszlo, care s-a prezentat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.…

GSP - Andrei PetrescuIn urma cu 253 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7